I forever keeping my angel close

Har ju inte bloggat på några dagar, men har inte gjort så mycket heller. Är så jävla skoltrött asså :( Men måste verkligen gå imorgon! Allafall. Ska snart duscha oså. Bloggar kanske mera sen.

Honey


Kollade nyss på filmen Honey den va skitbra och Jessica Alba är så vacker. Iallafall om ni inte har sett den så se den! Men idag har jag inte gjort nånting har ju vart hemma :(Men nu måste jag börja fixa iordning mig. Beso

What are words


Tror inte någon har missat den här låten, så jävla fin.

I just can't get enough



Har nyss käkat. Asså fick rådamp, jag satt och lyssna på the voice för ville kolla om en låt som är fett bra skulle komma så kom den, sen så fucka internet typ så de stog inte vilken låt de va! Gaaaaah, haha vilket liv. Men aja nu ska jag plugga sen duscha sen fixa musik till mobilen osv.. Livet suger typ. Hejdå

Champion


Kom hem för ett tag sen. Vart i skolan som vanligt -.- bytte om till mjukis direkt skönaste som finns hihi. Men nu sitter jag och kollar på tv fast jag egentligen borde plugga. Men ska göra nått nu bloggar mer sen. Puss!

Tråkig dag som alla andra

Tjenixen! Igår blev det ingen bloggning. Hinner aldrig blogga när de är skola osv..  & när jag väl kan blogga har jag ingen ork! Men har nyss käkat iallafall. Idag vare skola som vanligt, men va skit sur typ hela dagen hata pms asså menmen. Nu ska jag plugga spanska :( Får byta piercing i helgen också! :D Asså den här veckan har gått skit fort redan torsdag imorgon sen fredag whie. Haha nej men ska sluta nu. Kyss er i ärslet :)

Film

Hej hopp, haha nu ska jag gå & duscha sen ska jag kolla film med syster.
Bloggar mer imorgon. Puss! :D